Home Nieuws Op de burelen van de Telegraaf wordt Ajax geadviseerd zich nog niet...

Op de burelen van de Telegraaf wordt Ajax geadviseerd zich nog niet rijk te rekenen

925
0

PSV lijkt voorlopig even niet aan de landstitel te hoeven denken na de remise in Enschede.

De achterstand op de verder wankel spelende koploper bedraagt om precies te zijn vier punten maar eigenlijk vijf gezien het niet meer te repareren doelsaldo. PSV heeft het kruid ver verschoten na de 3-3 in Enschede want er moest immers gewonnen.

Het gros van de PSV fans heeft de titelrace al opgegeven en zien het niet meer gebeuren dat de club de achterstand van 4 nog zal gaan goedmaken op de niet ongenaakbare koploper. Het gros van de analisten en journalisten ziet PSV ook niet meer terugkomen in de race om de landstitel maar bij de Telegraaf denkt men daar anders over.

Chef Voetbal Valentijn Driessen heeft de programma’s van zowel Ajax als PSV nog eens langs de meetlat gelegd en denkt te weten dat de race om de felbegeerde schaal in zijn geheel nog niet gedaan is. Driessen wijst daarbij naar de lastige uitwedstrijden van koploper Ajax. Zo wachten er nog uitwedstrijden tegen NEC, Vitesse en AZ, waar PSV enkel de uitbeurt in Rotterdam nog wacht. Driessen blijkt totaal niet onder de indruk te zijn van het huidige Ajax en denkt dat er nog wel punten verspeeld gaan worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here