Home Nieuws Oostenrijkse media verbazen zich over ‘onprofessioneel’ PSV: ‘Kleedkamer vol pizza’s’

Oostenrijkse media verbazen zich over ‘onprofessioneel’ PSV: ‘Kleedkamer vol pizza’s’

113
0

De ontluisterde nederlaag tegen LASK uit Linz heeft voor PSV nog een staartje gekregen.

De Oostenrijkse media halen vrijdag de topsportbeleving van de selectie van PSV aan. De selectie van Mark van Bommel kreeg na afloop pizza’s in de kleedkamer en daar begrijpt men in Linz niets van.

Dat meldt de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung vrijdag. De krant steekt van wal: ‘Zien om te geloven: de Nederlandse nummer twee, die vorig jaar met een achterstand van drie punten achter Champions League-halve finalist Ajax eindigde in de competitie, liet zich na de wedstrijd in Linz van zijn slechte kant zien.’

‘PSV maakte niet alleen een bende van de bezoekerskleedkamer, maar toonde ook een vorm van onprofessionaliteit die het relatief kleine Linz nooit zou laten zien. Nadat de PSV-sterren hun tanden hadden gezet in het bitter smakende gras van Linz, aten ze meerdere pizza’s in de kleedkamer!’

Het medium maakt een punt van het achterlaten van een niet opgeruimde kleedkamer, zoals de krant het omschrijft.

“Dat zou bij ons nooit gebeuren”, zegt teammanager Georg Hochedlinger in de Kronen Zeitung. “We eten vaak na de wedstrijd in de kleedkamer, maar zorgen dan zelf voor hoogwaardig voedsel als risotto, noedels en salade.”

“Als PSV naar ons toe zou komen met de vraag of ze iets uit de VIP-kleedkamer konden krijgen, hadden we ze dat uiteraard gegeven. We behandelen de tegenpartij precies hetzelfde.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here