Home Nieuws Ook Wesley Sneijder klaar met Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor...

Ook Wesley Sneijder klaar met Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’

2971
0

Oranje record-international Wesley Sneijder sluit aan in het rijtje personen, hulpverleners, coaches, ex-voetballers, begeleiders etc, die niet meer met Mo Ihattaren willen werken.

Sneijder had goede hoop dat hij Mo Ihattaren kon bewegen om weer te gaan trainen maar ook Sneijder is inmiddels afgehaakt en klaar met Mo Ihattaren. De opnieuw met overgewicht kampende Ihattaren was twee dagen enthousiast, meldde Sneijder maar daarna kwam de klad er weer in. Het was vanuit Sneijder bezien ook wel een beetje zelfoverschatting richting Ihattaren want vrijwel niemand krijgt de jongeling aan de praat en vrijwel niemand kan Ihattaren echt bereiken. In Eindhoven, Genua, Turijn en inmiddels ook in Amsterdam kan men er inmiddels een hartig woordje over mee praten.

Gerald vanenburg was eerder dit jaar de aangewezen persoon die hem enkele maanden achtereen wist te bereiken maar ook Vanenburg haakte af, zoals iedereen eigenlijk afhaakt inclusief hoofdpersoon zelf. Dat geldt nu dus ook voor Wesley Sneijder.

Sneijder heeft in het tv-programma Veronica Offside duidelijk aangegeven niet meer te willen samenwerken met Mohamed Ihattaren na dat afspraken niet werden nagekomen. Hij wilde het talent graag helpen, maar heeft na twee weken al besloten om de hulp te staken. “Voor hem is het vervelend, voor mij niet. Hij heeft wel passie en vreugde, maar kan de knop niet omzetten. Mij heeft hij er niet mee”, aldus Wesley Sneijder.


Vorig artikelRomário deelt bezoek aan PSV en het Philips Stadion met zijn ruim 5,5 miljoen volgers
Volgend artikelVIDEO: Memphis Depay is fit en klaar voor het WK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in