Home Nieuws Ook Vitesse baalt van leeg Philips Stadion

Ook Vitesse baalt van leeg Philips Stadion

275
0

Niet alleen PSV, de directie van de club en de fans balen van een leeg Philips Stadion voor het onderlinge duel tussen PSV en de club uit Arnhem.

Ook in Arnhem kijkt men bepaald niet uit naar de wedstrijd in het lege Philips Stadion. Ook in Arnhem constateerde men van de week met lede ogen dat PSV – Vitesse een vervelende wedstrijd zonder PSV en Vitesse supporters zou gaan worden.

De Arnhemmers vinden het ook bepaald geen voordeel dat er geen PSV fans in het stadion mogen zijn. De Vitesse spelers hadden veel liever voor 35 duizend PSV fans gespeeld. Dat zegt Vitesse speler Bero weten tegenover Omroep Gelderland. “Een voordeel voor ons? Absoluut niet, zou ik zeggen. Voetbal zonder fans is emotieloos en ik ben het er ook niet mee eens”, klinkt het. “Dit is een grote teleurstelling. Als ik het voetbal van vorig seizoen en dit seizoen vergelijk: de emoties, de spelkwaliteit en al die andere dingen zitten er minder in als er geen publiek is.”

Trainer Thomas Letsch sluit zich hierbij aan. “Niemand is blij met deze situatie, maar we accepteren het maar”, aldus de Duitser. “De sfeer zal weer heel anders zijn, maar ik denk niet dat het invloed heeft op de spelers. Ze zijn profs en zullen hier mee moeten dealen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here