Home Nieuws Ook van Nistelrooij bevestigt contact met Wijnaldum, overweegt overbodige PSG middenvelder transfer...

Ook van Nistelrooij bevestigt contact met Wijnaldum, overweegt overbodige PSG middenvelder transfer naar PSV?

6174
0

Zou het Georginio Wijnaldum inmiddels aan het denken hebben gezet? Alle geruchten rond zijn persoon over een transfer naar PSV.

Wijnaldum kan er haast niet meer omheen, alle geruchten rondom zijn persoon. De middenvelder is inmiddels overbodig bij PSG, waar de nieuwe trainer inmiddels meermaals heeft laten doorschemeren dat er door geselecteerd gaat worden in Parijs. De kans dat Wijnaldum in Parijs een hoofdrol gaat spelen is nagenoeg nihil.

John de Jong bevestigde afgelopen week dat PSV de middenvelder wil terughalen naar Eindhoven maar dat tussen willen en kunnen in het geval van Wijnaldum een groot verschil zit. Ook Ruud van Nistelrooij bevestigde na het trainingskamp in Duitsland dat hij contact heeft met Wijnaldum. Daarover zegt de trainer: “Ik sta wel in contact met hem, maar dat is vriendschappelijk.” Betreffen het de eerste stappen naar een sensationele transfer of is het een brug te ver.

Het wordt zo langzamerhand interessant om te weten of Wijnaldum zelf open zou staan voor een transfer naar PSV. De middenvelder zal ongetwijfeld keuzes te over hebben maar een half jaar voor het WK gelden er nu eenmaal andere regels en wetten. Het worden komende weken daarom interessante weken voor zowel PSV als Wijnaldum.


Vorig artikelSteven Bergwijn over Ajax – PSV: ‘Ik heb daar lang gespeeld’
Volgend artikelThe Daily Mail onder de indruk van Joël Piroe, spits op weg naar Premier League: ‘Piroe is 23 miljoen euro waard’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in