Home Nieuws Ook Van Hanegem twijfelt succes PSV tegen Spakenburg: ‘Op dat kunstrgras, je...

Ook Van Hanegem twijfelt succes PSV tegen Spakenburg: ‘Op dat kunstrgras, je weet maar nooit’

711
0

Niet alleen Aad de Mos maar ook Willem van Hanegem twijfelt over het verloop van Spakenburg – PSV.

PSV werd in het TOTO KNVB bekertoernooi gekoppeld aan de amateurs van Spakenburg en die loting mag erg gunstig worden genoemd. PSV gaat in april op bezoek bij de amateurclub. Willem van Hanegem en Aad de Mos vrezen ergens wel voor PSV.

“Bij Spakenburg hing afgelopen week trainer Chris de Graaf ongeveer een uur in de hekken van de Galgenwaard”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Je zag die spelers van Spakenburg na de 1-4 denken: Chris had mij toch al vijf keer gefeliciteerd? Maar ik kon dat opdringerige wel hebben van die gozer. En in april tegen PSV op dat kunstgras, je weet het maar nooit.”

Ondertussen heeft het er ook alle schijn van dat PSV geen fans mee naar Spakenburg kan nemen. De amateurclub lijkt er alles aan te doen voordeel op voordeel te pakken en PSV dus zonder fans te laten afreizen naar Spakenburg. Het complex zou er niet op ingericht zijn, klinkt het vanuit het dorp. Eerder blies men nog hoog van de toren toen het over het organiseren van grote wedstrijden ging. Ervaring te over, aldus de amateurclub eerder deze week.


Vorig artikelDe Engelse top | Geen partij voor Jong PSV: Op weg naar de finale
Volgend artikelSituatie Jordan Teze en Armando Obispo: Een zomers vertrek lijkt in de maak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in