Home Nieuws Ook Turkse promovendus zet in op komst Bruma

Ook Turkse promovendus zet in op komst Bruma

390
0

In het zuiden van Europa is de Portugese buitenspeler Armindo Bruma zeker nog een gewilde speler.

Bruma mislukte in Leipzig en in Eindhoven maar is in de Turkse competitie zeker nog een speler van naam. Naast de interesse van Besiktas heeft de Turkse promovendus ook wel oren naar de komst van Bruma. Het bescheiden en gepromoveerde Adana Demirspor dingt naar de handtekening van Bruma, zo melden Turkse media.


De voorzitter van Adana weerspreekt de berichtgevingen over Bruma dan weer wel. De Portugees staat inmiddels ook in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit Istanbul. Besiktas heeft de nodige middelen om te investeren in spelers na de veroverde landstitel van afgelopen seizoen. Met het oog op de Champions League is men voornemens de selectie te versterken.

Bruma speelde eerder al in Turkije voor Galatasaray en een jaar op huurbasis bij Gaziantepspor. Bruma wist bij PSV geen enkele indruk te maken en had een zeer geringe bijdrage afgelopen seizoenen. Slechts vijf goals en vier assists in 31 officiële wedstrijden staan achter zijn naam.

Met Besiktas lijkt er een club te komen die vertrouwen heeft in de kwaliteiten van de Portugees want ook Olympiakos, waar hij tot negen goals in 33 duels kwam, lijkt niet meer te geloven in de kwaliteiten van de rappe buitenspeler. De Griekse club bedong een optie tot koop, maar lichtte die optie niet aan het einde van het afgelopen seizoen.


Facebook Comments Box