Home Nieuws Ook transferspecialist Romano bemoeit zich met geruchten rond PSV en James Rodríguez:...

Ook transferspecialist Romano bemoeit zich met geruchten rond PSV en James Rodríguez: ‘Vele vragen’

6704
0

De geruchten rond de Colombiaanse middenvelder James Rodríguez zijn al enkele dagen daar maar wat is er nu precies van waar?

De stelligheid van ESPN commentator Martijn van Zijtveld was opvallend te noemen maar de nuchtere Rik Elfrink concludeerde namens het Eindhovens Dagblad dat de fans toch vooral geen hoop behoeven te hebben over een eventuele komst van de middenvelder, die een grootse historie heeft in het internationale en Europese voetbal.

De ESPN analisten van Krabbendam, Milan van Dongen, Willem Vissers en Maarten Wijffels sluiten in ieder geval niets uit, verwijzend naar de eerdere kunsten van Marcel Brands inzake de transfers van Andres Guardado en Hector Moreno naar PSV. Ook de transfer van Mario Götze naar PSV was een bijzonder kunststukje te noemen, zeggen de heren analisten over de slagkracht van PSV op de internationale transfermarkt.

Inmiddels heeft ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zich gemeld over de vermeende interesse van PSV in de handtekening van James Rodríguez. Via Twitter maakte de Italiaan melding over de geruchten. De Italiaan bevestigt dat hij vele vragen krijgt over de vermeende interesse van PSV voor James Rodríguez.


Vorig artikelKomst Luuk de Jong hangt in de lucht, maar vraagprijs Sevilla kan ervoor zorgen dat PSV doorschakelt
Volgend artikelOlivier Boscagli zeer content met transfer Benítez: ‘In Nice zijn ze verdrietig dat hij weg is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in