Home Nieuws Ook Toon Gerbrands lijkt klaar met Ihattaren: ‘Hoop dat hij in een...

Ook Toon Gerbrands lijkt klaar met Ihattaren: ‘Hoop dat hij in een andere omgeving terecht komt’

4243
0

Toon Gerbrands staat te boek als een eerlijk en oprecht man. De algemeen directeur neemt vaak geen blad voor de mond.

Zo ook in inzake het transferdossier van Mo Ihattaren. De NOS bij monde van Joep Schreuder, vroeg Gerbrands deze week naar de zaak Ihattaren. Of Toon Gerbrands er buikpuin van weet te ondervinden? Het antwoord van Gerbrands is bevestigend en ontkennend tegelijk. Want, zo stelt de algemeen directeur van de club, er is alles aan gedaan. En zo heeft het er alle schijn van dat een negentienjarig toptalent, een kind van de club, het voor elkaar gekregen heeft dat de gehele club klaar lijkt te zijn met zijn gedrag.

Tussen de regels door valt goed waar te nemen dat ook Gerbrands eigenlijk helemaal klaar is met Mo Ihattaren. Directieleden laten zich zo normaal gesproken niet zo eenduidig en helder uit als het over een speler gaat die op de nominatie staat om te vertrekken. De uitspraak: ‘Ik hoop dat Ihattaren in een andere omgeving komt’, is veelzeggend en kan wellicht vrij vertaald worden als ‘PSV wil graag afscheid nemen van Ihattaren’.

Gerbrands vindt dat PSV zichzelf niets kan verwijten in de perikelen rond Mohamed Ihattaren en dus lijkt de directie vrede te hebben met een vertrek van het toptalent. “Omdat we er echt alles aan gedaan hebben om er wat van te maken. Ik hoop dat Ihattaren in een andere omgeving komt en daar de volgende stap in zijn carrière kan maken. Soms loopt het zo in het leven”, aldus een nuchtere Toon Gerbrands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here