Home Nieuws Ook Tony Vilhena in verband gebracht met toekomst bij PSV

Ook Tony Vilhena in verband gebracht met toekomst bij PSV

101
0

Leroy Fer, Steven Berghuis en Tonny Vilhena. Alle spelers van Feyenoord of in het verleden spelers van Feyenoord. Allen worden of zijn in het verleden met een overgang naar PSV in verband gebracht.

In het verleden zijn er meer spelers van Feyenoord geweest die in Rotterdam niet de pannen van het dak speelden maar in Eindhoven tot volledige wasdom kwamen. Ivan Nielsen, Ruud Gullit en Gini Wijnaldum zijn daar lichtende voorbeelden van.


NOS-commentator Jeroen Grueter ziet het wel gebeuren dat Vilhena de pikante overstap naar Eindhoven gaat maken. “Op een of andere manier denk ik dat hij prima naar PSV zou kunnen gaan”, zegt hij maandag, in de wekelijkse voetbalpodcast van de NOS.

“Vilhena is wel toe aan een stap hogerop, maar ik merk dat hij, net als toen met dat Sampdoria-gebeuren, toch wel heel erg aan zijn familie hangt en aan Rotterdam”, stelt Grueter. Vilhena kon een paar jaar geleden aan de slag bij Sampodaria uit Genua, maar koos toen voor een langer verblijf bij Feyenoord.

“Dat is niet helemaal zo, Jeroen”, zegt Arman Avsaroglu tegen zijn NOS collega. “Ik heb ook gehoord dat er niet heel veel belangstelling is voor Vilhena. Er zijn niet zoveel buitenlandse aanbiedingen geweest. Misschien zijn er wel twijfels over Vilhena. Als PSV die niet heeft, dan zou dat inderdaad niet zo gek zijn.”

Tony Vilhena speelde afgelopen seizoen een vlak seizoen met weinig ups en veel downs. De Rotterdammer heeft nog een contract voor één seizoen in de Kuip.


Facebook Comments