Home Nieuws Ook teleurgestelde Denzel Dumfries laat van zich horen, ‘Dumfries krijgt een 9...

Ook teleurgestelde Denzel Dumfries laat van zich horen, ‘Dumfries krijgt een 9 voor dit EK’

14388
0

Denzel Dumfries beleefde als individu een uiterst goed toernooi om de Europese titel maar ook voor de aanvallende back werd het EK uiteindelijk een sof.

Net als Memphis Depay reageerde ook Dumfries erg teleurgesteld op de uitschakeling tegen Tsjechië. De rechtsback gebruikte zijn Instagram pagina om zijn teleurstelling te delen met zijn fans.


Na een goede start in de groepsfase is ons toernooi, waar we zo hard voor gewerkt hebben, helaas ten einde gekomen. Het is niet het toernooi geworden waar we op gehoopt hadden. Ik ben enorm trots op elke minuut dat ik het oranje shirt mag dragen. Aan alle fans: enorm bedankt voor jullie steun. Jullie hebben laten zien dat het oranje publiek overal en altijd massaal achter de ploeg staat. We zullen onze rug rechten en sterker terug komen’, aldus Denzel Dumfries 2 dagen na de uitschakeling.

Voor Dumfries volgen naar alle waarschijnlijkheid mooie weken met een nakende transfer naar een mooie grote Europese club. De rechtsback valt weinig te verwijten wat de uitschakeling aangaat. Dumfries speelde een uitstekend toernooi en kreeg dan ook goede cijfers toebedeeld. Zo was analist René van der Gijp vol lof over het spel van Dumfries en wist hem daarvoor met het cijfer 9 te belonen. Ook Johan Derksen had complimenten over voor de weken van Denzel Dumfries.


Facebook Comments Box