Home Nieuws Ook selectie Jong PSV vervalt van de ene in de andere zware...

Ook selectie Jong PSV vervalt van de ene in de andere zware blessure: Seizoen toptalent Emmanuel van de Blaak ten einde

557
0

Niet alleen de eerste selectie van PSV wordt door blessures geteisterd maar ook de selectie van Jong PSV. Op dat vlak opnieuw een tegenvaller voor Ruud van Nistelrooij.

De selectie van Jong PSV en van Nistelrooij moet opnieuw een sterkhouder lang missen. Wederom een toptalent wat met een blessure te maken krijgt. Een zware blessure welteverstaan. Het seizoen van Emmanuel van de Blaak zit erop. Het zestienjarige toptalent van PSV, dat bezig was aan zijn doorbraak in de Keuken Kampioen Divisie, heeft een zware knieblessure opgelopen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagmorgen.

Van de Blaak raakte vorige week geblesseerd tijdens een interland van Oranje O17 tegen Mexico. Onderzoek in het ziekenhuis leverde een zware knieblessure op en dus is de jonge verdediger naar verwachting negen maanden uit de roulatie. Van de Blaak geldt als één van de grootste talenten van PSV. Met zijn leeftijd van zestien haar was hij al een vaste waarde bij Jong PSV onder Ruud van Nistelrooy.

Van de Blaak heeft in Eindhoven een contract tot medio 2023. Ook bij Jong PSV zijn dus de nodige blessuregevallen want eerder dit seizoen trof de blessuregolf ook de twintigjarige Shurandy Sambo en Mees Kreekels, net als eerder de talentvolle aanvaller Fodé Fofana. Fofana is op de weg terug en hoopt na de winterstop weer beschikbaar te zijn voor Jong PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here