Home Nieuws Roger Schmidt zeer teleurgesteld na nederlaag, Duitse coach voelt mee met Mvogo

Roger Schmidt zeer teleurgesteld na nederlaag, Duitse coach voelt mee met Mvogo

670
0

Roger Schmidt was na afloop van PSV – AZ een zeer teleurgestelde trainer.

Voor de camera’s van ESPN probeerde Schmidt zijn gevoel te omschrijven, waar de teleurstelling duidelijk van zijn gezicht af te lezen viel. De Duitse trainer noemt de nederlaag onnodig.

Schmidt nam het voor de camera van ESPN op voor Yvon Mvogo, die de voorkeur kreeg boven Joël Drommel, maar met een fout aan de basis stond van de 1-2. “Soms gaat het zo in het voetbal. Het is heel erg jammer voor hem, hij heeft zo lang moeten wachten… Hij deed het goed op de training en verdiende ook om te spelen. Helaas heeft hij die goal op zo’n manier geïncasseerd en bleek het de beslissing.”

Schmidt gaat verder met zijn visie op de wedstrijd. “Mijn gevoel was juist dat wij op weg naar de tweede goal waren, maar na die 1-2 werd het heel moeilijk”, gaat de vertrekkende PSV-trainer verder. “Tot die goal hadden we de controle en creëerden we kansen. Ik denk dat we anders gewonnen hadden.”

De Duitser wil er niet te lang bij stilstaan. “Het is zoals het is. Door een crazy goal verloren we van Ajax en nu weer van AZ. Toeval is het zeker niet, we moeten daarvan leren en laten zien dat de spirit nog goed is. We moeten vooruitkijken. Er zit niets anders op. Ook in moeilijke tijden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here