Home Nieuws Ook Schmidt pal achter keuze voor ‘ras PSV’er’ van Nistelrooij: ‘Ruud weet...

Ook Schmidt pal achter keuze voor ‘ras PSV’er’ van Nistelrooij: ‘Ruud weet alles van PSV’

390
0

Roger Schmidt wilde vrijdagmiddag graag reageren op de aanstelling van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer van PSV.

Het onderwerp Benfica kwam ook voorbij maar daar wilde de Duitse trainer geen woorden aan vuil maken. Het is slechts FC Twente – PSV wat de klok slaat alsmede de aanstelling van Ruud van Nistelrooij. De aanstelling van ras PSV’er van Nistelrooij kan Schmidt dan ook zeer bekoren. De Geffenaar werd deze week door verschillende media al als ras PSV’er omschreven. Zo ziet Roger Schmidt van Nistelrooij ook. Schmidt prijst PSV voor de beleidsbeslissing.

“Ik denk dat het een heel slimme en goede beslissing is. Het is altijd goed als je mensen hebt die zich met de club kunnen identificeren en hier hebben gespeeld. Ruud doet het ook heel goed bij Jong PSV. Deze oplossing kan heel positief zijn voor de club. Ik heb natuurlijk ook contact met hem, al vormt vooral André Ooijer de connectie tussen beide teams”, stelt Schmidt vast.

De Duitse coach ging enthousiast verder: “Maar natuurlijk heb ik wat gesprekken gehad met Ruud”, vervolgt Schmidt, die de voormalig topspits niet van advies heeft voorzien. “Hij weet alles van de club, misschien wel meer dan ik. Als de deur open gaat, moet je een keuze maken. Ruud heeft deze beslissing genomen en ik weet zeker dat hij er klaar voor is. Er is ook veel ervaring binnen de club en de technische staf”, aldus een opgetogen Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here