Home Nieuws Ook Sampdoria trainer woest op Ihattaren, club uit Genua overweegt juridische stappen

Ook Sampdoria trainer woest op Ihattaren, club uit Genua overweegt juridische stappen

1574
0

De voorzitter en trainer van Sampdoria zijn uiterst verbolgen over de uitlatingen van Mo Ihattaren deze week in de Telegraaf.

Trainer Roberto D’Aversa heeft zich verbaasd over de kritiek van Mohamed Ihattaren aan het adres van Sampdoria. De trainer wil het liefst zo min mogelijk aandacht schenken aan de vertrokken aanvallende middenvelder, zo vertelde hij vrijdag op de persconferentie. Het zit D’Aversa dwars wat Ihattaren allemaal zegt in de Nederlandse media.

Toch zegt de trainer van dienst het volgende: ‘Ik denk dat de club correct heeft gereageerd op wat die jongen heeft gezegd. Uit sportief oogpunt kan ik zeggen dat het nonsens is wat hij zei. Het waren onjuistheden. Wat mij betreft verspillen we niet één krantenpagina aan een speler die hier nooit is geweest en concentreren we ons op de wedstrijd van morgen.’ Sampdoria neemt het zaterdag op tegen Torino.

Ook Sampdoria-voorzitter Marco Lanna deed de aantijgingen af als ‘grote leugens’ en reageerde woedend in de Italiaanse media. De club herhaalt in een statement zich helemaal niet te herkennen in de beschuldigingen van Ihattaren. ‘We zijn al onze verplichtingen nagekomen. De speler zelf heeft besloten zonder bericht weg te gaan.’ Sampdoria waarschuwt het kamp Ihattaren voor gerechtelijke stappen tegen Ihattaren. ‘We behouden ons het recht voor om op de juiste plek ons imago te beschermen en om actie te ondernemen om de schade te verhalen die is veroorzaakt door de afwezigheid van de speler die dat helemaal zelf heeft veroorzaakt’, aldus Marco Lanna namens Sampdoria.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here