Home Nieuws Ook Ruud Hesp vertrekt bij PSV; keert Jeroen Zoet terug?

Ook Ruud Hesp vertrekt bij PSV; keert Jeroen Zoet terug?

1725
0

Het één hoeft niet perse verband te houden met het ander maar een toekomst van Jeroen Zoet bij PSV is ieder geval niet verder weg dan ooit nu Ruud Hesp de club zal verlaten.

Het Eindhovens Dagblad meldt zondagavond dat PSV het contract van Ruud Hesp niet zal gaan verlengen. Hesp werkt sinds 2013 bij de A-selectie en kwam op voorspraak van ex teamgenoot Phillip Cocu naar Eindhoven.


Het is inmiddels algemeen bekend dat Jeroen Zoet en Ruud Hesp niet het beste seizoen uit hun carrière achter de rug hebben wat de onderlinge verstandhouding aangaat. Ook op technisch vlak was het seizoen 2019-2020 geen onverdeeld succes voor Zoet en Hesp.

Jeroen Zoet verloor in het najaar van dit lopende seizoen zijn basisplaats. Speler en trainer kenden van 2013 tot en met 2019 wel een goede en succesvolle periode met drie landstitels en een debuut voor Oranje maar in november en december vertroebelde de goede relatie tussen de twee na een aantal communicatiefouten.

PSV maakte dit weekend ook bekend dat Daniël Schwaab en video-analist Wim Rip de club aan het einde van dit seizoen zullen gaan verlaten. Jeroen Zoet keept inmiddels bij FC Utrecht en zijn toekomst is nog in het ongewisse.


Facebook Comments