Home Nieuws Ook rond Dolberg is het spel begonnen, naast PSV ook Anderlecht gelinkt...

Ook rond Dolberg is het spel begonnen, naast PSV ook Anderlecht gelinkt aan Deense spits

2605
0

We begeven ons in de weken van de geruchten. Tussen het einde van de voegen seizoen en de eerste training wordt vrijwel iedere speler aan een willekeurige club gelinkt.

Met Peter Bosz aan het roer worden er automatisch vele spelers aan PSV gelinkt. Met name spelers die eerder met en onder de trainer uit Apeldoorn hebben gewerkt. Daartoe behoort ook Kasper Dolberg. Door de komst van Bosz naar PSV steken de geruchten rond Kasper Dolberg de kop op. Het is immers niet zeker óf Ricardo Pepi daadwerkelijk aan de selectie kan worden toegevoegd gezien de transfereisen van werkgever Augsburg.

Inmiddels wordt Dolberg niet alleen aan PSV gelinkt maar ook aan Anderlecht. Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad wil Anderlecht stunten met de komst van de 25-jarige Deen, die op dood spoor zit bij Nice.

De Belgische kranten melden dat Anderlecht zelfs al in gesprek is met OGC Nice en ver wil gaan voor Dolberg. De redelijk passieve Deen slaagde eerder ook al niet bij Hoffenheim en Sevilla.

De Belgische kranten melden inmiddels ook dat PSV een geduchte concurrent voor Anderlecht is. De club uit Brussel heeft weinig financiële armslag en kan de gewenste transfersom van 7 tot 8 miljoen euro namelijk op tafel leggen. Het betreft een bedrag wat voor PSV probleem behoeft te zijn.


Vorig artikelItaliaanse transferspecialist gaat gesprek aan met Xavi Simons, die inderdaad over PSV lijkt te twijfelen
Volgend artikelChampions League wedstrijden PSV live bij Veronica

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in