Home Nieuws Ook Real Madrid was concreet in de markt voor Xavi Simons, CL...

Ook Real Madrid was concreet in de markt voor Xavi Simons, CL winnaar bood Simons contract aan

1956
0

PSV wist afgelopen week de nationale maar ook internationale voetbalwereld te verrassen door Xavi Simons vast te leggen.

PSV nam de veel belovende middenvelder transfervrij over van Paris Saint Germain en dat verbaasde vriend en vijand door geheel Europa. De Parijzenaren wisten afgelopen week nog wat weerstand te bieden door bevriende journalisten bij Le Parisien in te fluisteren dat er een zogenaamde terugkoop-optie was afgesproken tussen PSV en PSG maar de feiten liggen anders. PSG was te laat en dus vertrok Simons naar PSV.

Een andere serieuze kaper op de kust was Real Madrid. De winnaar van de Champions League was net als FC Barcelona concreet in de markt voor Simons maar zag na het aanbieden van een contract dat PSV uiteindelijk aan het langste eind zou gaan trekken.

Volgens het Franse L’Équipe was Real Madrid concreet in de markt voor Simons en kon de middenvelder per direct een transfer maken naar regerend Champions League winnaar Real Madrid. De Spaanse club was uiterst serieus voor Simons maar ontwikkeling, een duidelijk plan en perspectief op speeltijd deden Simons besluiten voor PSV te kiezen.


Vorig artikelEK Vrouwen 2022, met 3 PSV’ers, start volgende week
Volgend artikelPSV presenteert Guus Til: ‘Alles hier straalt klasse uit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in