Home Nieuws Ook Phillip Cocu is kandidaat-trainer bij PSV, reactie Cocu: ‘Vragen naar PSV...

Ook Phillip Cocu is kandidaat-trainer bij PSV, reactie Cocu: ‘Vragen naar PSV mag’

1599
0

Ook Phillip Cocu werd vrijdagmiddag gevraagd naar de situatie bij PSV. De 52-jarige trainer geeft dezelfde standaard antwoorden als collega- én kandidaat PSV-trainer Pascal Jansen.

Cocu heeft naar eigen zeggen zijn focus volledig liggen op het volgende seizoen in Arnhem. Een ander antwoord hadden we ook niet verwacht maar de trainer van de geplaagde club uit Arnhem weet inmiddels hoe het werk en zegt er achteraan: ‘Vragen naar PSV mag’,

Cocu heeft zijn blik al voorzichtig op komend seizoen gericht, maar wil zondag eerst een goede prestatie neerzetten in de laatste wedstrijd van het seizoen. “We spelen tegen de kampioen. In De Kuip. Voor 40.000 toeschouwers. Als dat geen motivatie meer is, weet ik het niet”, zo vertelt hij op de persconferentie van vrijdag, in gesprek met De Gelderlander.

Cocu zag Ruud van Nistelrooij vertrekken: “Uiteraard heb ik de ontwikkelingen bij PSV meegekregen. Maar een rentree is nu absoluut geen item. Volgens mij is PSV nog helemaal niet bezig met het aanstellen van de nieuwe trainer. Er staat met AZ een enorm belangrijke wedstrijd op de agenda. Daar zijn alle ogen op gericht. Bij mij is PSV geen punt. Ik zit hier, bij Vitesse.”

Cocu weet hoe het werkt in de onvoorspelbare voetballerij. “Maar ik ga hier niet speculeren over de toekomst. Ik heb gewoon een contract bij Vitesse. Vragen naar PSV mag. Maar er zullen de komende tijd nog wel honderd namen voorbij komen. Ik richt me vol op Vitesse. We hebben alle aandacht nodig om spelers in kaart te brengen. Om een nieuwe selectie neer te zetten.”


Vorig artikelNa drie prijzen met PSV is Philipp Max defnitief speler van Frankfurt | Transfersom 2 miljoen euro
Volgend artikel‘Peter Bosz, hij is de topkandidaat’, wordt er gezegd over de daadwerkelijke topkandidaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in