Home Nieuws Ook Peter Bosz wilde Götze: ‘PSV is wel een grote club maar...

Ook Peter Bosz wilde Götze: ‘PSV is wel een grote club maar in een klein voetballand’

2425
0

Peter Bosz is lovend over de keuze van PSV voor Mario Götze en de keuze van Götze voor PSV.

De oefenmeester van Bayer Leverkusen had verschillende gesprekken met Götze maar tot een contract kwam het niet. Bosz prijst PSV en is benieuwd hoe de middenvelder het gaat doen in Eindhoven.

Bosz sprak met Götze nadat zijn contract afliep bij Borussia Dortmund. De twee kenden elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij BVB. “Hij wilde graag naar Leverkusen komen, maar wij hebben op die positie ook de jonge Florian Wirtz rondlopen”, zegt Bosz tegen De Telegraaf. “Dan is het zo dat de club zegt: we willen hem verder ontwikkelen.”

Peter Bosz had niet meteen verwacht dat PSV met Gotze aan de haal zou gaan. “Iemand als Mario Götze verwacht je bij een grote club in een groot voetballend. PSV is wel een grote club, maar in een wat kleiner voetballand.”

Bosz is ook enthousiast over middenvelder Fein. “Fein staat er in Duitsland heel goed op, maar ik ben nog meer benieuwd naar Sangaré. Dat is een hele goede speler, daar heb ik ook naar gekeken. Het wordt interessant om te zien hoe Schmidt dat allemaal gaat wegzetten.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here