Home Nieuws Peter Bosz heeft het lastig met vragen over versterkingen: ‘Middenvelder van Wolfsburg?’

Peter Bosz heeft het lastig met vragen over versterkingen: ‘Middenvelder van Wolfsburg?’

5024
0

De selectie van Peter Bosz ziet langzaam de dagen en weken van de waarheid aanbreken in de Oostenrijkse bergen.

Het trainingskamp van PSV verloopt vooralsnog prima op de operatie voor Earnie Stewart na en het vertrek van Xavi Simons naar Red Bull Leipzig. Als het aan Peter Bosz ligt wordt er niet meer gesproken over Xavi Simons. Nuchter en duidelijk als altijd ontwijkt Bosz de vragen over Simons na enige tijd. De trainer wil vooruit kijken en het niet meer over de halsoverkop vertrokken stervoetballer hebben.

Dat krijgt ESPN verslaggever Milan van Dongen dan ook meermaals mee van Peter Bosz. ‘Dat heb ik geloof ik al drie keer gezegd’, als Van Dongen opnieuw naar Xavi Simons vraagt. Interviews en gesprekken met Peter Bosz zijn zeer interessant te noemen en bovenal intrigerend. De trainer-coach laat zo nu en dan het achterste van zijn tong zien maar evenzo vaak laat Bosz zien ook even nukkig te kunnen overkomen in één op één gesprekken met de media.

Bosz laat dus ook geregeld zien even niks te willen zeggen of inhoudelijk niet te willen antwoorden. ESPN verslaggever Milan van Dongen moet het er maar doen daar in Oostenrijk. De laatste vraag van Van Dongen is een intrigerende vraag want even lijkt Bosz niet te weten hoe en welk antwoord hij dient te geven. De vraag gaat over versterkingen. Zoals bekend zet PSV momenteel vol in op de komst van Charles De Ketelaere en Davinson Sanchez maar ook Aster Vranckx staat hoog op de lijstjes van Stewart en Brands en dus ook op die van Bosz.

Maar daar had de trainer even geen trek in; directe vragen over mogelijke versterkingen beantwoorden. Even leek Bosz in onderstaande video geen snel antwoord beschikbaar te hebben en antwoordde hij vertwijfeld op de vraag van Milan van Dongen over Aster Vranckx: ‘Middenvelder van Wolfsburg?’, aldus Peter Bosz, die het inmiddels ogenschijnlijk ook lastig heeft met de vragen over versterkingen.


Vorig artikelPSV zet toch in op huur | Transfer De Ketelaere raakt uit zicht, aanvaller met AC Milan naar USA
Volgend artikelVeel besproken Shurandy Sambo terug bij PSV, Ajax interesse lijkt ‘gecreëerd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in