Home Nieuws Ook Oostenrijkse media melden interesse PSV in Ramalho, RB Salzburg bevestigt noch...

Ook Oostenrijkse media melden interesse PSV in Ramalho, RB Salzburg bevestigt noch ontkent

567
0

PSV zou verregaande belangstelling hebben voor Andre Ramalho van Red Bull Salzburg.

Inmiddels maken ook media in Oostenrijk melding van de op handen zijnde transfer. De Braziliaan heeft nog een contract tot 2022 en dat dient afgekocht te worden maar daar worden geen grote problemen verwacht. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International is een transfer dichtbij.


De Braziliaan ontkent noch bevestigt de contacten met PSV. “Ik heb contact met de club over mijn toekomstplannen. Wat er gaat gebeuren is nog niet besloten”, zegt Ramalho tegen het Oostenrijkse S24.

De vermeende interesse vanuit Eindhoven is bekend in Salzburg en de media aldaar. Technisch directeur Christoph Freund van Red Bull Salzburg wenst ook niet op de situatie in te gaan. “We kunnen nog niets zeggen”, zegt hij tegen Sky Austria. “Ik heb al vaker gezegd dat er veel gaat gebeuren in de zomer. We moeten door blijven gaan en hebben een hongerig team nodig dat prijzen wil winnen. De mix moet goed zijn. Als je te veel spelers hebt die al van alles bereikt hebben en weg willen, dan ontbreekt de honger als je ze niet laat gaan.”

Het is op dit moment nog niet bekend of Ramalho open staat voor PSV en hoe hoog de transfersom zal bedragen om het slecht een jaar lopende contract af te kopen.

Later meer.


Facebook Comments