Home Nieuws Ook negatieve geluiden na verlenging Mario Götze: ‘Bijtekenen zegt ook iets over...

Ook negatieve geluiden na verlenging Mario Götze: ‘Bijtekenen zegt ook iets over zijn motivatie’

19755
0

Het verlengen van het contract tussen PSV en Mario Götze roept niet bij iedereen positieve gedachten op.

Zo denkt chef-voetbal Valentijn Driessen van de Telegraaf er het zijne van. Driessen stelt dat Mario Götze de echte motivatie mist om de top van het Europese voetbal op te zoeken. Mario Götze had deze zomer naar verluidt goede opties om naar een club uit de zogenaamde Europese top te verhuizen maar de Duitser wil bij PSV blijven.


Onder andere vanuit de Champions League en de Premier League was er interesse voor de Duitse spelmaker, maar hij blijft PSV dus trouw. Driessen snapt er eigenlijk weinig van en zegt: “De vlag ging uit in Eindhoven. Het is tekenend dat hij bijtekent. Het zegt ook iets over zijn motivatie om nog één of twee keer te schitteren in de top”, stelt Valentijn Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Driessen gaat verder: “Hij heeft waarschijnlijk niet het vertrouwen in zichzelf dat hij bij die vier Premier League-clubs die Champions League spelen een basisplaats gaat veroveren. Anders ga je dat avontuur nog een keer aan. Dit is natuurlijk heerlijk voor hem, lekker relaxed. Winnen ze wat dan is het goed, maar winnen ze niets dan is het ook goed bij PSV”, besluit Valentijn Driessen zijn visie op de contractverlenging van Mario Götze.