Home Nieuws Ook na verwijdering uit selectie kwam Ihattaren afspraken niet: ‘Hij kwam niet...

Ook na verwijdering uit selectie kwam Ihattaren afspraken niet: ‘Hij kwam niet altijd opdagen’

9680
0

Mo Ihattaren is momenteel in Italië om zijn transfer naar Sampdoria via Juventus af te ronden.

AD Sportwereld onthult vandaag dat Mo Ihattaren ook na zijn meest recente verwijdering uit de selectie de gemaakte afspraken niet altijd na wist te komen. Dat mag toch opmerkelijk worden genoemd maar ergens ook weer niet.


De jongeling uit Utrecht presteert al 20 maanden nagenoeg niets maar leek zeker een gouden toekomst tegemoet te gaan. Een vervelende prive-situatie kwam op zijn pad maar het niet nakomen van afspraken moet voor een ieder gemeengoed zijn. Echter niet voor Mo Ihattaren, die al op jonge leeftijd zijn eigen regels maakt.

Mo Ihattaren botste op en rond de Herdgang met vrijwel iedereen, behalve met zijn ‘Bro’s’, zoals Pablo Rosario, Donyell Malen en Denzel Dumfries werden genoemd door Ihattaren. Nadat hij al een aantal keer uit de selectie was gezet, leek hij met frisse moed aan het nieuwe seizoen te beginnen. Dat hij tijdens het Champions League-duel met Galatasaray negentig minuten lang op de bank moest zitten, was naar verluidt de druppel voor de opstandige tiener. Zijn warming-up aan de zijlijn had overigens compleet niets weg van een warming-up maar dat terzijde. Ihattaren werd daarna in Zuid-Frankrijk gezien, terwijl hij zich ziek had gemeld bij PSV en moest individueel gaan trainen.

Na de nieuwe verbanning werd al snel duidelijk dat Schmidt geen prijs meer stelde op de aanwezigheid van ‘verstoorder’ Mo Ihattaren, die op zijn beurt gewoon verder ging met het niet nakomen van afspraken. ‘De afgelopen periode trainde hij individueel op De Herdgang en zelfs daarbij ontstonden weer problemen omdat Ihattaren volgens de club niet altijd is komen opdagen’, schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag. ‘Precies wat trainer Roger Schmidt hem eerder verweet, openbaarde zich op deze manier opnieuw.’

Het wordt hoog tijd dat de wegen van PSV en Mo Ihattaren zich gaan scheiden. Later vandaag wordt er meer nieuws vanuit Italië verwacht.