Home Nieuws Ook Mauro Júnior sluit zich per direct aan bij PSV: ‘Mijn droom...

Ook Mauro Júnior sluit zich per direct aan bij PSV: ‘Mijn droom is om door te breken in Eindhoven’

653
0

Ook Mauro Júnior zal weer aansluiten bij PSV en vertrekt vrijdag bij Heracles Almelo.

Eerder deze week was het Jeroen Zoet die weer op de Herdgang te bewonderen was. De behendige Braziliaan keert ook per direct terug naar PSV en terug naar de Herdgang, waar hij voor de zomerstop nog een aantal dagen gaat meetrainen.


De Braziliaan vindt het afscheid van Heracles vreemd, maar heeft zijn vizier gericht op nieuwe doelen en die nieuwe doelen heeft hij duidelijk voor ogen en voor zichzelf uitgestippeld; een basisplaats bij PSV.

“Ik vind het raar om weg te gaan uit Almelo, helemaal op deze manier. Toch is de verandering ook goed. Ik hou echt niet van trainen zonder doel en dat doen we al best lang”, zegt Mauro tegen Tubantia.

De Braziliaan geldt nog altijd als een groot talent en zo staat hij ook in thuisland Braziele te boek. Het 21-jarige talent meldt vrijdag zich weer op vertrouwde boden. “Daar train ik nog tien dagen mee. Mijn droom is nog steeds om door te breken in Eindhoven.”

Mauro keert terug met 25 wedstrijden voor Heracles op zijn naam. De spelmaker heeft het gevoel dat hij veel geleerd heeft in Almelo, niet alleen op, maar ook buiten het veld.

“Ik speelde niet tegen Ajax in de Arena, de trainer had een ander plan, zonder mij. Dat was niet mijn leukste moment. Ik kon dat moeilijk accepteren. Terwijl dat wel een belangrijke les was van deze trainer. Accepteer dingen, word niet kwaad als je niet speelt, maar werk harder voor de groep, alleen ben je nergens. Bij PSV zat ik op de bank, hier speelde ik vooral. Het is een heel ander gevoel. Maar zit je op de bank, doe er dan wat aan”, aldus de kleine middenvelder met grote potenties.