Home Nieuws Ook Kenneth Perez wijst naar Roger Schmidt: ‘Ik hoop dat hij het...

Ook Kenneth Perez wijst naar Roger Schmidt: ‘Ik hoop dat hij het is’

1004
0

De naam van Roger Schmidt wordt steeds vaker in verband gebracht met PSV.

De Duitse trainer staat er goed op in het internationale voetbal. Diverse analisten en journalisten zijn zeer te spreken over de kwaliteiten van de moderne trainer Schmidt. Ook Kenneth Perez hoopt dat de Duitse trainer volgend seizoen trainer is van PSV.


Rafael van der Vaart tipte Schmidt al bij PSV en Perez sluit zich bij zijn collega-analist aan. “Ik hoop dat hij het is. Ik vind het Red Bull-concern zo ongelooflijk interessant”, zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Schmidt stond van 2012 tot 2014 onder contract bij Red Bull Salzburg. “Zij hebben Ajax helemaal ondersteboven gespeeld. Daarna is hij naar Bayer Leverkusen gegaan. Daar was hij in het begin succesvol, daarna niet. Vervolgens ging hij naar China.”

Perez kijkt vol bewondering naar het Red Bull-concern. “Ik vind het heel interessant. Hoe ze die elftallen laten voetballen vind ik heel interessant. Daar zit een bepaalde filosofie achter. Daar ga je in mee als je er een paar jaar gewerkt hebt. Dan leer je qua inhoud en tactisch veel en krijg je mee welke spelers je moet hebben. Daar ben ik voorstander van, dus ik hoop dat hij komt.”

Perez denkt wel dat PSV een zware zomer wacht met een volledige renovatie. “PSV heeft ontzettend veel geïnvesteerd, maar voor mijn gevoel moeten ze weer helemaal opnieuw beginnen over een paar maanden”, zegt Perez. “Ze moeten eerst proberen te verkopen. Tenzij ze een trainer krijgen die het opeens wél voor elkaar krijgt. Het is niet aannemelijk dat ze met deze selectie het komende seizoen ingaan.”


Facebook Comments