Home Nieuws Ook John de Jong sluit transfer Ihattaren naar Wolfsburg niet uit: ‘Kan...

Ook John de Jong sluit transfer Ihattaren naar Wolfsburg niet uit: ‘Kan zomaar gebeuren’

1407
0

Mo Ihattaren wordt al enige tijd met een vertrek bij PSV in verband gebracht terwijl ook contractverlenging nog steeds een serieuze optie is.

Hoe ziet de toekomst van de jonge middenvelder eruit en wat wil Ihattaren zelf? Onder de fans en achterban is Ihattaren natuurlijk nog steeds onderwerp van gesprek maar ook intern bij PSV zal er veel over gesproken worden.


John de Jong kan er tot op heden nog niet veel zinnigs over zeggen. “Ihattaren is een lastige”, vertelt De Jong in gesprek met magazine De PSV Supporter. “Op 1 september sluit de transfermarkt deze zomer. Als hij dan nog hier is, kan er van alles gebeuren. Zonder gekheid, we zitten in een situatie dat een speler nog een éénjarig contract heeft. Dan liggen alle mogelijkheden open. Dat is echt zo. Dus ja, bijtekenen is nog steeds een optie. Opgegeven hebben we hem in ieder geval nog niet en dat zullen we ook niet doen zolang hij onze speler is.”

Er wordt John de Jong op de man afgevraagd of Ihattaren een transfer kan maken naar Wolfsburg. Mark van Bommel geldt immers als een fan van Ihattaren. “Die hebben wel een Champions League-budget, dus het zou zomaar kunnen”, reageert De Jong op de geruchten rond Ihatteren en van Bommel, waarmee de Jong ook aangeeft dat Ihattaren niet voor een appel en een ei op te halen is uit Eindhoven.


Facebook Comments Box