Home Nieuws Ook Jan Boskamp lyrisch: ‘Ihattaren is echt van uitzonderlijke klasse. Echt fantastisch’

Ook Jan Boskamp lyrisch: ‘Ihattaren is echt van uitzonderlijke klasse. Echt fantastisch’

56
0

Iedereen in Nederland en ver daarbuiten is lyrisch over de kwaliteiten van Mohamed Ihattaren.

Ook Jan Boskamp is lyrisch over het absolute toptalent van PSV. Maar Boskamp verwacht dat PSV’pareltje wel voor Marokko aat kiezen. De analist van Veronica Inside ziet dat de Marokkaanse voetbalbond er alles aan doet om de zeventienjarige aanvaller over de streep te trekken.

Boskamp hoopt dat Ihattaren voor Nederland kiest, maar heeft er weinig tot geen geloof in. “Nee, ik geloof er niet in”, zegt hij bij Koffie met Boskamp van Veronica Inside. “Als het waar is dat de Marokkaanse voetbalbond alles betaald heeft voor de begrafenis van zijn papa, dan weet ik niet of hij daar tegen bestand is.”

Als Ihattaren toch voor Nederland kiest, zou Boskamp een vreugdedansje maken. “Dat zou fantastisch zijn. Ik denk niet dat je dan een discussie hebt”. Hij verwacht dat een Feyenoorder dan het kind van de rekening wordt maar Boskamp lijkt daar niet echt mee te zitten. “Als ik eerlijk moet zijn, dan denk ik dat Berghuis het dan moeilijk krijgt. Ihattaren is echt van uitzonderlijke klasse. Echt fantastisch.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here