Home Nieuws Ook in thuisstad Londen gonst het van de geruchten, ook Spurs richt...

Ook in thuisstad Londen gonst het van de geruchten, ook Spurs richt pijlen op Madueke

6054
0

Of er van de week een internationale doorbraak van Noni Madueke te aanschouwen viel is een even leuke als reële gedachtegang.

De Engelse vleugelaanvaller was is het thuisduel tegen het Deense FC Mydtjylland nauwelijks te stoppen. Madueke was negentig minuten lang geconcentreerd en speelde alsof zijn leven er vanaf hing. Madueke maakte veel indruk en dat is de buitenlandse media ook niet ontgaan. In thuisland Engeland wordt Madueke al langer in de gaten gehouden maar ook elders in Europa weten de grote clubs allang wie Noni Madueke is.

Het heeft er dan ook alle schijn van dat PSV een nieuwe parel in de selectie heeft want de jongeling is ook pas 19 jaar oud. Tal van clubs hebben Madueke op de bekende lijstjes staan en de vraag is dan ook of de PSV fans het laatste jaar van Madueke in Eindhoven tegemoet gaan. Eerder leek Borussia Dortmund al erg concreet te zijn maar ook diverse Engelse Premier League clubs volgen zijn verrichtingen nauwlettend.

Engelse media maken deze week melding van interesse van tal van Premier League clubs. In thuisstad Londen worden Arsenal en met name Tottenham Hotspur genoemd als clubs waar de interesse voor Madueke serieuze vormen begint aan te nemen. Eerder was ook Leicester City concreet voor Madueke. Andere Engelse Premier League giganten als Crystal Palace, Leeds United, Southampton informeerden al naar de voorwaarden voor een transfer van Madueke. Ook Bayern München informeerde in Eindhoven, zo meldt The Evening Standard.

Het Londense medium The Evening Standard meldt dat Spurs ernstig rekening houdt met een vertrek van Harry Kane, wat tegelijk miljoenen euro’s in het laatje gaat brengen. En dus zijn er aanvallende impulsen nodig voor Tottenham Hotspur.

De vraag of de zorgvuldig afwegende familie Madueke een laat zomers vertrek uit Eindhoven zien zitten. Madueke lijkt momentele onbetwist basisspeler te zijn en dat is ook wat waard.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here