Home Nieuws Ook in Spanje is Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV hot...

Ook in Spanje is Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV hot nieuws

4143
0

Ruud van Nistelrooij is ook in Spanje groot nieuws sinds hij gestart is als hoofdtrainer van PSV.

Het gezaghebbende Spaanse en feitelijk Madrilieense medium MARCA richt deze week haar pijlen op de nieuwe trainer van PSV. MARCA posteerde Ruud van Nistelrooij zelfs op de voorpagina. In gesprek met het Madrileense medium benadrukt van Nistelrooij vooral dat hij zichzelf is en geen andere rol speelt.

‘Ik ben nog steeds de Ruud die ik altijd was. Ik ga niet als persoon veranderen. Maar er zijn natuurlijk wel verschillen tussen de trainer Van Nistelrooij en de speler Van Nistelrooij’, zegt hij in gesprek met MARCA, geciteerd door Voetbal International. ‘Als speler had ik oog voor maar één ding, het vijandelijke doel. Nu kijk ik breder. Laten we zeggen dat trainer zijn meer stress geeft dan het zijn van speler. Ik had nummer 9 en maakte doelpunten… Nu ligt het anders.’

Van Nistelrooij wordt ook gevraagd naar zijn blik op Real Madrid. Daarover zegt de coach: ‘Terugkomen in Santiago Bernabéu zou geweldig zijn. Om daar met PSV in de Champions League te staan, zou heel speciaal voor me zijn omdat bekend is hoe bijzonder Real Madrid voor mij is en welk gevoel ik nog heb voor de club.’

Ook in Spanje is men benieuwd naar de trainer van Nistelrooij en dus wordt hem gevraagd naar de toekomstplannen. ‘Ik ben met mijn hoofd bij PSV, ik ben hier pas net begonnen. Ik heb hier voor drie jaar getekend. Het project dat ik én de club voor ogen hebben, is voor de lange termijn. Ik wil hier iets moois en belangrijks neerzetten met jonge en kwaliteitsvolle spelers”, aldus Ruud van Nistelrooij tegenover MARCA.


Vorig artikelJohn de Jong over transfer rechtervleugelverdediger Hoever: ‘Hij heeft ontzettend veel talent’
Volgend artikelPSV slaat grote slag en neemt Jaden de Guzman over van Feyenoord: ‘Ik kijk naar Georginio Wijnaldum’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in