Home Nieuws Ook in Lissabon dwingt Mario Götze veel respect af: ‘Götze en PSV...

Ook in Lissabon dwingt Mario Götze veel respect af: ‘Götze en PSV horen hier eigenlijk niet’

11755
0

Jorge Jesus verwacht dat PSV een hele zware dobber gaat worden voor zijn elftal. PSV maakt een uitstekende indruk op de ervaren coach.

Jesus heeft zich na het tweeluik tegen Spartak Moskou meteen verdiept in PSV en tracht zijn selectie zo goed als mogelijk is voor te bereiden op een aanvallend ingesteld PSV. Jesus stelt inmiddels dat PSV en Roger Schmidt het verdienen om in de poulefase van de Champions League te staan.

Ondertussen liet Jesus in Portugese media weten de pijlen ook te hebben gericht op Mario Götze. De Duitse middenvelder vulde afgelopen dagen de voetbalkranten in Portugal. Götze is nog altijd een ware atractie in het Europese voetbal.

“Ik denk dat de verschillen klein zijn”, zegt Jesus over PSV in het medium Desporto Ao Minuto. “Benfica verdient het om erbij te zijn, maar we gaan twee teams zien die eigenlijk al in de groepsfase horen te zijn. Eigenlijk zouden Benfica én PSV hier niet moeten staan. We kunnen allebei opboksen tegen alle Champions League-teams, behalve misschien tegen de drie, vier topfavorieten.”

De trainer vreest de aanvallende intenties van PSV en kijkt daarbij veelal naar Mario Götze. “Het Nederlandse voetbal staat bekend om zijn offensieve opvattingen: dit team denkt ook aanvallend en heeft veel aanvallende kwaliteiten”, aldus Jesus, die zijn selectie heeft gewaarschuwd voor de tussen de linies spelende Mario Götze. “Götze is daar een voorbeeld van, een sterke spelmaker. Als we hem te veel ruimte geven, dan gaan we in de problemen komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here