Home Nieuws Ook in Italië weet Gaston Pereiro niet te overtuigen maar wel te...

Ook in Italië weet Gaston Pereiro niet te overtuigen maar wel te schitteren met hoofdrol tegen Bologna

990
0

Gaston Pereiro en Cagliari zijn nog tot 2024 aan elkaar verbonden maar sprake van een goed huwelijk is er allerminst.

Net als in Eindhoven valt het best tegen wat Pereiro de Italiaanse en Cagliari fans weet voor te schotelen. Wel wist de middenvelder met zijn grootse techniek Cagliari dinsdagavond naar een overwinning te schieten. In de blessuretijd haalde hij de trekker over. Pereiro is bezig aan zijn derde seizoen in Italië, maar wist nog niet echt te overtuigen.

De oud-PSV’er werd in de 63e minuut in het veld gebracht door coach Mazzari bij een tussenstand van 1-1. PSV nam Pereiro in 2015 over van het Uruguayaanse Nacional. In vier seizoenen in Eindhoven wist de 13-voudig international in 154 wedstrijden 49 keer tot scoren te komen. In Italie lijkt er geen verbetering dan wel verandering te zijn opgetreden.

Dit seizoen is het mager te noemen wat de aanvaller laat zien en vorig seizoen hield het ook niet over. Pereiro kwam mede door blessures en een coronabesmetting tot zestien wedstrijden en twee doelpunten. In het eerste half jaar na zijn komst vanuit Eindhoven stond Pereiro vier keer in de basis bij Cagliari en trof hij één keer doel. Pereiro is inmiddels aan zijn derde seizoen bezig in Italië.

Bekijk hier de winnende goal van de Uruguayaan tegen Bologna.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here