Home Nieuws Ook Fortuna meldde zich voor Mo Ihattaren, van Seumeren en Utrecht teleurgesteld...

Ook Fortuna meldde zich voor Mo Ihattaren, van Seumeren en Utrecht teleurgesteld in Ihattaren

1611
0

In de voetballerij kom je altijd weer aan de bak, is een vaak gehoorde uitspraak.

Dat geldt ook voor Mo Ihattaren, die in Nederland de clubs voor het uitkiezen lijkt te hebben. Na FC Utrecht en Ajax is ook Fortuna Sittard in de markt geweest voor de jonge middenvelder.

Mo Ihattaren is inmiddels hard op weg naar Ajax. Een keuze die men in Utrecht niet helemaal kan waarderen. In gesprek met RTV Utrecht liet voorzitter Frans van Seumeren deze week weten dat men in Utrecht bijna zeker was van het ja-woord van de jonge middenvelder. ‘Wij hadden de overtuiging dat hij voor ons zou kiezen’, aldus voorzitter Frans van Seumeren.

In Sittard bestond vorige week allang niet meer de overtuiging dat de middenvelder voor een tijdelijke transfer naar Limburg zou kiezen. Kort daarvoor had men wel de hoop dat er een kans bestond dat Ihattaren zijn carrière in Sittard zou willen vlot trekken. ‘De optie-Ihattaren heeft bij ons inderdaad op tafel gelegen’, bevestigt technisch manager Sjoerd Ars tegenover Voetbal International.

‘En we hebben echt even gedacht dat er iets mogelijk was, mede dankzij onze banden met Ali. Maar toen meldden FC Utrecht en Ajax zich en wisten we dat de kans klein was dat Ihattaren voor ons zou kiezen. Ik geloof niet dat hij al ergens getekend heeft, maar ik denk dat de kans klein is dat hij straks voor Fortuna speelt’, aldus de technische man van de Limburgse club.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here