Home Nieuws Ook Fiorentina in de markt voor Pereiro, die in Europa wil blijven

Ook Fiorentina in de markt voor Pereiro, die in Europa wil blijven

1109
0

MLS club FC Cincinnati is de eerste serieuze gegadigde voor Gaston Pereiro dit transferwindow.

De Uruguayaanse stilist heeft echter een voorkeur voor een Europese transfer en wil in Europa zijn carrière voort zetten. Dit meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagavond.

De regionale krant weet tevens te melden dat ook de Italiaanse subtopper Fiorentina een mogelijke gegadigde is voor Pereiro. De club uit Florence zou de bijna transfervrije aanvaller van PSV per direct willen overnemen.

Gastón Pereiro en PSV hebben echter te maken met de grillen van de onbetrouwbare zaakwaarnemer Paco Casal dus de toekomst voor de aanvallende middenvelder is uiterst ongewis. Aan de andere kant is het ook nog onduidelijk of de Italianen uit Florence echt willen doorpakken komende weken. Maar de eerste geruchten rond de Italiaanse middenmoter en Pereiro zijn daar, zo weet het ED via ingewijden rond de Uruguayaan te melden.

De concrete interesse komt wel langzaam op gang. PSV heeft nog drie weken om de middenvelder te slijten. Eerder werd ook Watford als optie genoemd. Gedacht wordt aan een transfersom van tegen de 3 miljoen euro. PSV betaalde in 2015 bijna 7 miljoen euro voor Pereiro.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here