Home Nieuws Ook Engelse staatsomroep BBC in Spakenburg en richt pijlen op Spakenburg –...

Ook Engelse staatsomroep BBC in Spakenburg en richt pijlen op Spakenburg – PSV

2358
0

In Spakenburg gaat het nergens anders meer over dan over de wedstrijd tussen Spakenburg en PSV.

Het dorp wordt overspoeld door journalisten uit binnen- en buitenland. Het bestuur van Spakenburg, zelf inmiddels ook dag en nacht in de weer met de wedstrijd tegen PSV, meldde tegenover plaatselijke journalisten dat er ook belangstelling vanuit Belgie, Denemarken en Duitsland maar dat de komst van de BBC naar Spakenburg wel een hoogtepunt genoemd kan worden.

De Engelse staatsomroep, bekend om het verslaan van de Premier League samenvattingen en het aloude traditionele FA Cup toernooi, zag haar kans schoon verslag te gaan doen van de sfeer in dorp omwille van het bereiken van de halve finale.

“Het voelt als een grote blauwe familie. In het dorp gaat het momenteel nergens anders over!” Het enthousiasme van voorzitter Marc Schoonebeek is groot te noemen blijkt uit de gesprekken met de media.

Bestuurleden van Spakenburg zijn al dagen overdonderd door alle feiten en plichtplegingen rond de halve finale tegen PSV. Iedereen rond de amateurclub spreekt al dagen over niets anders dan de wedstrijd tegen PSV. Dat ESPN 23 camera’s plaatst voor het duel tegen PSV is iets wat in Spakenburg nog altijd onwennig aanvoelt. De 6300 beschikbare kaarten waren in ieder geval binnen enkele dagen uitverkocht. Spakenburg wacht al dagen op PSV en is in vervoering gebracht door de halve finale tegen PSV en alle aandacht die het duel inmiddels weet te genereren.


Vorig artikelHoe Veerman zijn Oranje week beleefde, middenvelder wijst naar Guti: ‘Dit was een ouderwets PSV’
Volgend artikelOlivier Boscagli laat emoties de vrije loop in Nijmegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in