Home Nieuws Ook ED bevestigt ‘serieuze’ interesse PSV in Zerrouki, Gutiérrez lijkt PSV te...

Ook ED bevestigt ‘serieuze’ interesse PSV in Zerrouki, Gutiérrez lijkt PSV te verlaten

5010
1

Het lijkt er toch maar niet uit te komen, bij Erick Gutiérrez. Een vaste basisplaats in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

Net als Mark van Bommel en Roger Schmidt, ziet ook Ruud van Nistelrooij nog altijd geen echte vaste basisspeler in de Mexicaanse middenvelder. De verdedigende middenvelder heeft er wel degelijk de kwaliteiten voor maar toch stevenen PSV en Erick Gutiérrez af op een einde aan de jarenlange samenwerking. Clubs als Espanyol en Fulham worden genoemd voor de Mexicaan en de verwachting is dat clubs concreet gaan worden voor Guti. En dus dient er opvolging te komen, want ook Ibrahim Sangaré zal PSV aanstaande zomer gaan verlaten tegen de vastgestelde transfersom van 37 miljoen euro.

De opvolging van Sangaré is inmiddels een hot item geworden. De naam van Twente middenvelder Zerroukki staat zowel op een lijstje in Rotterdam en Amsterdam maar dus ook op een lijstje in Eindhoven. Sterker nog, PSV heeft inmiddels verregaande interesse in de middenvelder van FC Twente, die tevens international is van Algerije.

De interesse vanuit PSV wordt ook door Eindhovens Dagblad inmiddels aan de kaak gesteld. De Algerijns international van FC Twente is samen met een aantal andere namen een van de mogelijke vervangers in Eindhoven van Ibrahim Sangaré, weet de krant te melden.

Volgens de krant is er nog niks concreets tussen Zerrouki en PSV. Naast de middenvelder van FC Twente houdt PSV ook de situatie van een aantal middenvelders in het buitenland in de gaten. PSV scout meer en meer in Frankrijk dus de potentiële opvolger van Ibrahim Sangaré kan zomaar uit Ligue 1 komen, zoals dat ook voor Ibrahim Sangaré gold. PSV lijkt in het geval van het doorzetten van de interesse voor Zerrouki wel rekening te houden met een forse vraagprijs. Maar liefst 8 miljoen euro wenst Twente te ontvangen voor Zerrouki.


Vorig artikelTweede gesprek met management Xavi Simons op komst, toekomst bij PSV zeer reëel
Volgend artikelDe innige band tussen Xavi Simons en Neymar

1 REACTIE

 1. Ik zou ook gimenez van Feyenoord halen
  Ik zou ook jahanbakhsh van Feyenoord halen
  Ik zou ook kokcu van Feyenoord halen
  Ik zou ook berghuis van Ajax halen
  Ik zou ook Karlsson van AZ halen
  Ik zou ook timber van Ajax halen

  Deze spelers moet je kopen ik heb vertrouwen 100 % voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in