Home Nieuws Ook Daley Sinkgraven gelinkt aan transfer naar PSV, Sinkgraven onderwerp van gesprek

Ook Daley Sinkgraven gelinkt aan transfer naar PSV, Sinkgraven onderwerp van gesprek

14180
0

Het logische gevolg van het aanstellen van een nieuwe trainer betekent vele geruchten rondom nieuwe spelers. Dat is rond Peter Bosz niet anders dan onder Roger Schmidt, blijkt uit de vele geruchten.

Een nieuwe trainer, zeker een meer ervaren trainer als Peter Bosz is, neemt nu eenmaal graag spelers uit zijn eigen netwerk mee, bekend met het spelen van het typische Peter Bosz voetbal. Dat geldt ook voor linkervleugelverdediger Daley Sinkgraven. Sinkgraven wordt volgens het medium Transferinside Nederland gelinkt aan een overgang naar PSV.

Sinkgraven is al een tijdje uit beeld bij de gemiddelde Nederlandse voetbalfan maar doorgaans speelt Sinkgraven als aanvallende linkervleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. PSV heeft natuurlijk al Patrick van Aanholt voor de positie van linksback onder contract staan. Althans, de verdediger is gehuurd van zijn eigenlijke werkgever Galatasaray.

Sinkgraven kende veel blessureleed afgelopen jaren en verhuisde enkele jaren geleden voor een marginale transfersom naar Bayer Leverkusen, waar hij opnieuw samenwerkte met Peter Bosz. Het medium meldt dat PSV nog niet concreet is voor de verdediger maar dat zijn naam wel besproken is in de gesprekken tussen Marcel Brands en Earnie Stewart enerzijds en Peter Bosz anderzijds.


Vorig artikelPresentatie op komst, langdurig contract voor Peter Bosz bij PSV: ‘Vier, vijf nieuwe basisspelers’
Volgend artikelOok Ajax watcher enthousiast over komst Bosz naar PSV, Verweij wijst naar conflict Bosz – El Ghazi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in