Home Nieuws Ook Chelsea was plotseling concreet voor Gakpo, PSV fans storen zich aan...

Ook Chelsea was plotseling concreet voor Gakpo, PSV fans storen zich aan hoogte transfersom

2789
0

Afgelopen dagen bleken niet alleen Manchester United en Liverpool concreet te zijn voor Cody Gakpo maar ook Chelsea meldde zich bij PSV voor de aanvaller.

Zoals de club uit Londen ook eerder op de laatste dag van het vorige zomerse window zich via een agent bij John de Jong meldde voor Ibrahim Sangaré, deed het nu een poging voor Cody Gakpo. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Londense topclub wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van PSV en wilde niet verder gaan dan 40 miljoen euro.

Ook Manchester United kon niet voldoen aan die transfersom. PSV zal ruim 45 miljoen euro ontvangen voor Gakpo en dat kan via een aantal eenvoudig te realiseren bonussen oplopen tot 57 miljoen euro. Onder de PSV fans is nog altijd veel verbazing en ergernis over de op internet zeer uiteenlopende transfersom voor Cody Gakpo. Een deel van de aanhang vindt het nog steeds te mager en denkt dat er veel meer in hand gezeten.

Het verhaal achter de transfersom voor Gakpo is ook het verhaal van een club die goed werkgeverschap toont na eerdere gemaakte afspraken over een uitgaande transfer en de daarmee gemoeide transfersom. De relatief eenvoudig te behalen bonussen laten de transfersom voor Cody Gakpo eenvoudig oplopen tot ruim 57 miljoen euro.


Vorig artikelPSV neemt afscheid, stralende Gakpo neemt afscheid van PSV fans: ‘Ik hou van jullie’
Volgend artikelPSV druk doende met versterking voorhoede: Is een terugkeer van Donyell Malen in de maak?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in