Home Nieuws Ook Belgische verdediger Debast wil naar PSV en weigert nieuwe aanbieding Anderlecht

Ook Belgische verdediger Debast wil naar PSV en weigert nieuwe aanbieding Anderlecht

6819
0

PSV zet een goede drie weken voor deadlineday in op het aantrekken van meerdere spelers en ontziet daarbij niet bepaald de Belgische markt.

Eerder bleek Charles De Ketelaere van AC Milan niet haalbaar, hoewel dat pas enkele dagen terug duidelijk werd. De 22-jarige Belgische international stond zelf zeker open voor een transfer naar PSV maar omwille van financiële redenen blijkt een transfer onmogelijk voor PSV.

De Belgische middenvelder Aster Vranckx staat ook in de belangstelling van PSV en die belangstelling is nadrukkelijk te noemen. Zijn komst is afhankelijk van een eventuele aanstaande transfer van Ibrahim Sangaré, die op zijn beurt weer in de nadrukkelijke belangstelling staat van Nottingham Forest. Echter lijkt de Ivoriaan in te zetten op een grotere club van Nottingham Forest.

Niettemin ziet Aster Vranckx een transfer naar PSV wel zitten en wordt er vanuit Italië gemeld dat de middenvelder van Wolfsburg al rond is met PSV over een meerjarig contract. Last but not least zet PSV sinds deze week ook in op de komst van de talentvolle Belgische verdediger Debast van Anderlecht.

De interesse in de jonge verdediger van de gevallen topclub uit Brussel is ook concreet te noemen. De drievoudig international van Belgie en tevens deelnemer van het WK in Qatar, heeft ook een serieus prijskaartje maar heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV.

Dat melden Belgische media over de talentvolle Belg. Debast is prijzig maar wel goedkoper dan de eerder genoemde transfersom van twintig miljoen. Volgens de het Eindhovens Dagblad kost Debast tussen de tien en vijftien miljoen euro. PSV hoopt daar via de nodige variabelen en bonussen aan te kunnen voldoen en zet in op de komst van de jonge verdediger met potentie.

Debast ziet toekomst in een transfer naar PSV en sloeg al een Belgisch aanbod af om zijn contract te verlengen. Earnest Stewart bevestigde vrijdagavond voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal bij ESPN al dat de gesprekken met de verdediger gaande zijn.


Vorig artikelDit vroeg Peter Bosz net voor de wedstrijd aan toptalent Isaac Babadi, die hard op weg is naar een vaste basisplaats
Volgend artikelNaar excuses zoekende maar complimenteuze Arne Slot wijst naar beste speler van het veld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in