Home Nieuws Ook Atalanta richt vizier op PSV target Joey Veerman, ‘vraagprijs 6 miljoen...

Ook Atalanta richt vizier op PSV target Joey Veerman, ‘vraagprijs 6 miljoen euro’

908
0

Er lijken zich lange drukke maanden te ontwikkelen voor technisch manager John de Jong.

De competitie is nog niet afgerond maar de geruchten over nieuwe spelers dienen zich concreet aan. Gisteren was het Davy Propper die op weg naar PSV lijkt te zijn maar vandaag is het opnieuw Joey Veerman die opnieuw met PSV in verband wordt gebracht. Deze keer niet door Nederlandse kranten en media maar door een buitenlandse voetbalkrant.


Gaat het middenveld van PSV flink op de schop? En is er echt voetbal in aantocht met Davy Propper en bijvoorbeeld de nog maar 22 jarige Joey Veerman? De Italiaanse krant Corriere dello Sport denkt van wel.

De krant weet namelijk te melden dat Atalanta Bergamo zich ook voegt in het rijtje clubs die concreet interesse hebben in Joey Veerman. De krant weet dat de interesse vanuit Italie serieus te noemen is en voorziet een zelfde traject voor Veerman als dat andere Nederlandse spelers bij Atalanta hebben afgelegd.

Corriere dello Sport meldt dat Atalanta serieuze concurrentie heeft van Nederlandse clubs en ziet PSV dus als stevige concurrent voor Atalanta om te strijden voor de handtekening van de Volendammer. Veerman zou zes miljoen euro kosten, wat door de Italianen laag ingeschat is.

De middenvelder lijkt aan zijn laatste weken voor Heerenveen bezig. Na 28 Erediviseduels, zeven doelpunten en negen assists lijkt het tijd geworden te vertrekken uit Friesland. PSV wordt al maanden in verband gebracht met de middenvelder.