Home Nieuws Ook André Ooijer wordt assistent van Ruud van Nistelrooij, Rutten en Ooijer...

Ook André Ooijer wordt assistent van Ruud van Nistelrooij, Rutten en Ooijer beoogde assistenten

3450
0

PSV lijkt grote stappen te zetten in de samenstelling van de technische staf voor jaargang 2022-2023.

Marcel Brands en John de Jong lijken recht op hun doelen af te gaan en dat houdt onder meer in dat Ruud van Nisteltrooij de beoogde nieuwe coach van het eerste elftal gaat worden. Uiteraard gaat van Nistelrooij assistentie krijgen van vaste assistenten. Volgens meerdere media zouden dat Fred Rutten en ook André Ooijer moeten gaan worden.

Brands en de Jong drukken dus al stevig hun stempel op het volgende seizoen, waarbij het er ook alle schijn van heeft dat John de Jong enigszins ondersneeuwt door de aanstaande komst van zwaargewicht Marcel Brands. Een aantal zaken zullen bij het oude blijven en dat betekent dat Ruud van Nistelrooij een beroep kan gaan doen op André Ooijer, die nu ook al assistent is van Roger Schmidt.

De huidige assistent van Schmidt doet het prima en beschikt over een doorlopend contract bij PSV. De club wenst dat contract te continueren. PSV vindt daarnaast dat Ooijer een belangrijke ‘brugfunctie’ heeft tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal. Ook Boudewijn Zenden lijkt te blijven.

Naast Schmidt vertrekken ook assistenten Jörn Wolf en Jens Wissing en fysiektrainer Yann-Benjamin Kugel. Het contract van keeperstrainer Raimond van der Gouw loopt af. Het Eindhovens Dagblad kan niet melden of PSV langer met hem door wil gaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here