Home Nieuws Ook analist Kenneth Perez kritisch op Mo Ihattaren

Ook analist Kenneth Perez kritisch op Mo Ihattaren

1066
0

Het zit even niet mee voor Mohamed Ihattaren. Het toptalent krijgt veel kritiek te verduren.

Zijn alle kritieken terecht? Ja, eigenlijk wel. Ga maar na; de jongeling barst van het talent maar is inmiddels verworden tot wisselspeler. In Groningen kon Ihattaren vanaf de bank toekijken hoe zijn ploeggenoten vol gas voetbal speelde, wat de nieuwe coach zo graag wenst te zien. PSV oogde fit, sterk en speelde vol zelfvertrouwen.

Het lijken net de facetten die Mo Ihatarren momenteel allemaal lijkt te missen. Ihattaren is niet geheel fit als het over inhoud gaat, oogt speels en allerminst geconcentreerd. De jongeling past even niet in het plaatje wat Schmidt voor ogen heeft en werd zelfs van de training gestuurd vorige week.

Ihatarren lijkt al wat last van de al volop aanweizge roem met zich mee te dragen. Het is ook niet makkelijk want ga er maar aan staan in je achttiende levensjaar. Analisten als van der Vaart blijven positief en lovend maar er klinkt ook harde kritiek door vanuit het land der analisten. Pierre van Hooijdonk is erg hard voor Ihattaren en uitte zondagavond al forse kritiek bij Studio Voetbal. Kenneth Perez doet dat bij FOX Sports nog eens dunnetjes over.

‘Het is wel goed dat hij zelf zegt dat hij zich misdragen heeft. Maar dat soort dingen: acht kilo te zwaar terugkomen van vakantie, niet de motivatie kunnen vinden, op je achttiende. Alleen als hij de handschoen oppakt, dan wordt hij een heel grote speler’, aldus Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here