Home Nieuws Ook Ajax watcher enthousiast over komst Bosz naar PSV, Verweij wijst naar...

Ook Ajax watcher enthousiast over komst Bosz naar PSV, Verweij wijst naar conflict Bosz – El Ghazi

5275
0

PSV heet officieel nog altijd in onderhandeling te zijn met Peter Bosz maar een akkoord is dichtbij. Het zijn belangrijke dagen en weken voor de club, nu de nieuwe trainer en diens nieuwe visie concreet worden.

De komst van Bosz naar PSV wordt alom breed gedragen in Nederland. De voetbalgemeenschap ziet dat de combinatie Peter Bosz en PSV een juiste combinatie is. De landelijk kranten zien brood in een samenwerking tussen PSV en de gewilde trainer, die er in heel Europa goed op staat. Bosz krijgt dan ook nog langs alle kanten aanbiedingen van clubs door geheel Europa. Recent bleek Aston Villa nog concreet te zijn voor Bosz maar de club uit Birmingham maakte een andere keuze.

De naam van de trainer valt in buitenlandse media geregeld maar PSV heeft zijn handtekening zo goed als binnen. Ook bij De Telegraaf is men enthousiast over de gang van Bosz naar Eindhoven. Zelfs de Ajax watcher van dienst van de Amsterdamse krant, ziet de komst van Bosz naar PSV zitten. Journalist Mike Verweij juicht een terugkeer van Bosz in de Eredivisie dan ook volledig toe.

“Ik denk dat het voor hem een les is dat hij iets minder hard moet roepen hoe graag hij wel niet naar Ajax wil”, vertelt Verweij in de Kick-off Podcast over Bosz, die dat feitelijk geenszins heeft verkondigd afgelopen tijd. Bosz zei slechts open te staan voor clubs. “Ik denk wel dat dit een hele mooie kans voor Bosz is om veel prijzen te winnen. Je moet als nieuwe trainer ook de groep voor je winnen. Ik denk dat je jouw visie bij de groep moet neerleggen en hard moet gaan trainen.”

Verweij ziet een terugkomst van Bosz in Nederland helemaal zitten. “Uit zijn tijd van Ajax weet ik nog dat hij zei: ‘6-5 is ook een overwinning’. Het is voor de Eredivisie een zegen dat hij terugkomt, want hij staat gewoon voor leuke wedstrijden. En dat gaat af en toe faliekant verkeerd. Soms voetbalt hij tegen het naïeve aan.”

Verweij lijkt nog wel een waarschuwing af te geven aan Anwar El Ghazi. “En waar de PSV-spelers rekening mee moeten houden, is dat Bosz heel rechtlijnig is”, vervolgt de journalist. “Bij Ajax had hij conflicten met Riechedly Bazoer, met Anwar El Ghazi, met Ricardo Kishna. Dus hij gaat een confrontatie niet uit de weg. Je moet wel mee in zijn visie. Dus dat wordt interessant”, aldus Verweij.


Vorig artikelOok Daley Sinkgraven gelinkt aan transfer naar PSV, Sinkgraven onderwerp van gesprek
Volgend artikelDe ultieme gids voor online casino spellen voor beginners

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in