Home Nieuws Ook AC Milan en Internazionale presenteren plannen aan management Cody Gakpo

Ook AC Milan en Internazionale presenteren plannen aan management Cody Gakpo

3255
0

Waar speelt Cody Gakpo na 1 september? Die vraag houdt mening PSV fan maar ook Ruud van Nistelrooij bezig.

Ondertussen lijkt er geen enkele club concreet te zijn maar is er wel veel interesse. Hoe zit dat precies? Het management van Gakpo blijkt al maanden achtereen in gesprek te zijn met tal van Europese clubs. Het rijtje is inmiddels bekend. Arsenal, Manchester City, Liverpool, FC Bayern M√ľnchen en ook FC Barcelona spraken met de begeleiders van Gakpo. Tot concrete biedingen kwam het nog niet maar feit is dat er het nodige kan gaan gebeuren komende weken.

Weet Gakpo zelf al wat hij daadwerkelijk wil en voor ogen heeft? De aanvaller lijkt te twijfelen maar heeft er wel weer drie opties bij. Althans, volgens Voetbal International. Want inmiddels heeft ook Leeds United zich gevoegd bij het rijtje clubs met interesse in de aanvaller. Voor Gakpo zou een transfer naar een club van minder naam en faam in Engeland ook tot de mogelijkheden behoren. Inmiddels is ook bekend geworden dat AC Milan en Internazionale zich hebben gevoegd bij het rijtje clubs met interesse voor Gakpo.

Er zouden al gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de belangenbehartigers van Gakpo en de clubleiding van AC Milan, meldt het Italiaanse Tutto Mercato. Daarbij heet de situatie te zijn dat beide Milanese clubs de plannen met Gakpo aan het management van Gakpo hebben gepresenteerd, zoals tal van andere clubs dat ook hebben gedaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here