Home Nieuws Ook Aad de Mos niet te spreken over Veerman, van der Vaart...

Ook Aad de Mos niet te spreken over Veerman, van der Vaart oneens met Sneijder

3007
0

Aad de Mos houdt de transferperikelen rondom PSV goed in de gaten. De komst van Anwar El Ghazi kan hem niet helemaal bekoren.

De Mos bekeek de week van PSV en zag een aantal zaken die hem iet bevielen. “Ik wil het toch even kwijt”, begint Aad de Mos over Joey Veerman. “Volendammers zeuren veel”, doelt Aad de Mos op Veerman die klaagde over zijn positie na het verloren duel tegen Glasgow Rangers. Aad de Mos zou Aad de Mos niet zijn als het weer niet meteen over Aad de Mos zou gaan en dus zegt de analist: “Ik had vroeger Keje Molenaar onder me. Dat was ook een zeurkous. Veerman wordt dat nu ook, en daar moet hij mee stoppen. Hij moet een kerel worden. Hij speelt nu in de grote stad en niet meer in Volendam. Veerman moet gewoon zijn wedstrijden spelen, z’n mond houden en doelpunten maken net als tegen Excelsior”, aldus de Haagse analist.

Joey Veerman kreeg deze week ook onder uit de zak van Wesley Sneijder. De analist haalde hard uit naar Veerman na diens interview en wedstrijd tegen Rangers FC. Collega analist van der Vaart is het echter niet eens met Sneijder. Bij de NOS nam van der Vaart het juist op voor Veerman en valt het juist te prijzen dat er gezegd wordt wat men denkt. Van der Vaart verwacht ook dat Veermna zich nog verder gaat ontwikkelen tot niveau Champions League.

De heren Elfrink en de Mos hebben zo hun mening over de situatie rond Cody Gakpo en die situatie zal nog wel een uur of 48 aanhouden. PSV ontvangt in ieder geval FC Volendaam woensdagavond en daar zijn de heren kort over. De Mos: “Alles leuk en aardig maar daar hoeven we het niet over te hebben. Na 19 september, dan heeft PSV Twente gehad, FK Bodø/Glimt, Arsenal en Feyenoord, dan kunnen we zeggen of PSV mee gaat doen om de titel of dat ze voor de tweede plek spelen”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelHoe verzorgen voetballers hun voeten?
Volgend artikelAnalisten praten Xavi Simons in Oranje: Van ‘groter talent dan Gakpo’ tot ‘Simons speler voor WK’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in