Home Nieuws Mario Götze keurde euforie bij collega’s af na Granada-PSV

Mario Götze keurde euforie bij collega’s af na Granada-PSV

14397
0

Werkelijk iedereen binnen de club is blij met de komst van Mario Götze en dat geldt uiteraard ook voor de directie van de club.

Roger Schmidt prijst zich ook meer dan gelukkig met de komst van de middenvelder en somt een voorbeeld op: “Mario is zó belangrijk om erbij te hebben. Die laat in het veld het juiste voorbeeldgedrag zien, zonder woorden. Híj kiest altijd voor de zinvolste pass die hij op dát moment kan geven. En voor niks anders.’’


Ook Toon Gerbrands heeft inmiddels kennis gemaakt met de professionaliteit van de Duitser. Niet alleen Spaanse media zagen tot hun verbazing een uitgelaten PSV selectie op het veld de overwinning in Granada vieren maar ook Götze zag het met lede ogen aan, weet Toon Gerbrands te vertellen.

“En ook in het hotel bleef de stemming na het eten uitbundig. Alleen Götze, die zag het hoofdschuddend aan. Echt met een blik van: je bent een ronde verder, oké. Maar je hebt nog niks gewonnen. Pas over twee of drie rondes wordt het interessant. Ik had daar op die avond een leuk gesprek met hem over. Dat is zijn manier van denken. En die brengt hij in bij onze groep, met veel jonge spelers. Op een manier die niet arrogant is of verveeld. Aardige vent, breed geïnteresseerd”, aldus Toon Gerbrands over wereldspeler Mario Götze.


Facebook Comments Box