Home Nieuws Ontwikkeling Romero valt tegen; ook bij Velez is Romero reserve

Ontwikkeling Romero valt tegen; ook bij Velez is Romero reserve

1491
0

PSV en Maximiliano Romero blijken nog geen goede match te zijn geweest en de toekomst op dat vlak is ook uiterst ongewis.

Nu PSV door blessures geen spitsen beschikbaar heeft is het geen optie om de tegenvallende Argentijn terug te halen van zijn verhuurperiode bij Vélez Sarsfield. Dit meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zondagmorgen.


PSV en Ernest Faber kan momenteel niet beschikken over Donyell Malen, Kostas Mitroglou en Steven Bergwijn, terwijl Sam Lammers op de weg terug is.

Romero is bij PSV niet in beeld om de selectie te versterken. “Nee, het is zo dat Maxi Romero in Argentinië zit”, zegt Elfrink op de website van het ED. John de Jong liet een beetje doorschemeren dat zijn ontwikkeling tegenvalt, onder meer door blessures.”

“De Jong zei ook: het is afwachten of  het realistisch is of Romero nog een topspits wordt. Het is wel de bedoeling dat hij uiteindelijk de eerste spits van PSV wordt, maar daarover heeft bij de club de twijfel ernstig toegeslagen”, aldus Elfrink over de miljoenen investering. “Hij zit nu weer op de bank bij Vélez Sarsfield. Dat is geen prettige situatie. Ik betwijfel of hij überhaupt nog terugkeert in Eindhoven.”

PSV betaalde begin 2018 tien miljoen euro voor de 21-jarige Argentijnse spits. Hij keerde afgelopen zomer op huurbasis terug naar zijn oude club Vélez. Romero ligt tot medio 2023 vast in Eindhoven.


Facebook Comments