Home Nieuws Ontwikkeling Jeffrey Bruma mede dankzij ervaring Moreno

Ontwikkeling Jeffrey Bruma mede dankzij ervaring Moreno

4
0

Aan de hand van Hector Moreno en het sterke positiespel van de Mexicaan, is Jeffrey Bruma zich aan het ontwikkelen tot een centrale verdediger van naam. Bruma is vastberaden de titelstrijd met Ajax winnend af te sluiten.

“Zeker weten. Natuurlijk hebben we de eerste seizoenshelft wat punten gemorst, dat willen we rechtzetten. Morgen tegen Excelsior is een soort van start. Samen met De Graafschap-thuis zaterdag moeten dat gewoon zes punten worden. Daar zijn we van overtuigd, dat gaat lukken ook”, vertelt Bruma voor de camera van PSV TV

“Ik praat niet graag over andere clubs, ik praat liever over PSV. We zijn zeker van plan om die voorsprong vast te houden. De grootste vijand zijn wij zelf. Wij hebben een betere ploeg, met meer kwaliteit. Wat de rest dan doet, is afwachten. Wij moeten eerst naar ons zelf kijken. De druk op Ajax houden en op een gegeven moment eroverheen denderen.”

Bruma zelf is bezig aan een sterk seizoen. Het heeft er alle schijn van dat het ervaren spel van Moreno de ontwikkeling van Bruma versneld. Het klopt precies tussen Moreno en Bruma. De ontwikkeling van het sterke duo lijkt wat dat betreft veel op de ontwikkeling die eerdere verdedigers bij PSV doormaakte aan de hand van de ijzersterke Braziliaan Alex. “Het gaat goed. Ik voel me lekker, ben topfit. We zijn bezig aan een goede reeks, dat willen we voortzetten.” Eerder deze week meldde Marcel Brands dat het contract met Bruma spoedig tot medio 2018 verlengd wordt. “PSV is natuurlijk een hele mooie Nederlandse topclub. Het is mijn derde seizoen hier, ik ben hier toen top ontvangen. Vorig jaar zijn we kampioen geworden en dat worden we dit jaar graag weer. Daarom ben ik hier, ik wil er een mooi jaar van maken”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here