Home Nieuws Ontwijkende maar wellicht veelzeggende reactie Schmidt over interesse in Benfica spits Waldschmidt

Ontwijkende maar wellicht veelzeggende reactie Schmidt over interesse in Benfica spits Waldschmidt

2956
0

Roger Schmidt wilde rond de wedstrijd tussen Benfica en PSV weinig woorden vuil maken aan de komst van eventuele nieuwe spelers.

Portugese media maakten enkele uren voor de aftrap melding van het gerucht dat PSV interesse zou hebben in de spits van de club uit Lissabon. Een RTL 7 verslaggever stelde Schmidt een vraag over het gerucht. Schmidt gaf aan vol in de voorbereiding op de wedstrijd te zitten maar tussen neus en lippen door viel ook op te merken dat de Duitse Benfica spits Luca Waldschmidt misschien toch wel op de radar staat in Eindhoven.

Schmidt pareerde de vraag van de verslaggever van dienst met een antwoord over de selectie van Benfica die erg groot zou zijn en daardoor de afkomst van het gerucht verkregen zou hebben.

Zoals bekend is PSV op zoek naar versterkingen en met name de voorhoede mag daarbij niet worden ontzien, vindt Schmidt. Echter heeft het er nog steeds alle schijn van dat Luuk de Jong de PSV gelederen komt versterken eind deze maand. PSV aast op ene huurconstructie met Sevilla voor Luuk de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here