Home Nieuws Ontspannen Guardado neemt selectie bij de hand

Ontspannen Guardado neemt selectie bij de hand

7
0

Een uiterst ontspannen Andres Guardado geniet van de sfeer bij PSV. De ervaren Mexicaan straalt rust uit in de belangrijkste week van het seizoen. Guardado predikt rust en vertrouwen en brengt zijn ervaring over op de gehele spelersgroep.

“Het is de belangrijkste week van het seizoen, maar vooral ook een heel mooie week met zoveel topwedstrijden. Dit zijn hoogtepunten voor een voetballer. Ik geniet er elke keer weer van om op het veld te staan. Dan ben ik vrolijk en energiek en dat wil ik ook overdragen aan mijn medespelers om een mooie sfeer te creëren. Ik hoef me daar niet voor te forceren. Ik ben zo van nature. Ik voel me fysiek goed. Na mijn blessure heb ik alweer twee wedstrijden gespeeld en het vertrouwen in mijn lichaam is nu honderd procent. Ik ben helemaal klaar voor de belangrijke week die eraan komt. Dat is ook steeds mijn doel geweest. Voor deze wedstrijden moest ik topfit zijn.”

Niet alleen Guardado is topfit maar vrijwel de hele selectie is fit en op orde. “Het is heel belangrijk voor de trainer en de club, dat iedereen fit is en beschikbaar is in deze belangrijke fase van de competitie. Dat is een groot pluspunt voor ons. Ik denk niet dat het toeval is, dat we een fitte selectie hebben. Het is een teken dat de spelers zich professioneel opstellen door goed te eten en goed voor zichzelf te zorgen.Het is normaal, dat spelers er niet blij mee zijn als ze buiten de ploeg vallen. Maar het belangrijkste is dat iedereen voor het team blijft werken en elkaar blijft steunen. Als je niet speelt, moet je niet het teamproces verstoren”, zegt Guardado, de onbetwiste leider.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here